(ВИДЕО) Премиерот Заев непоправлив оптимист од родното Муртино: Не губам надеж дека ќе се смогнат сили да обезбедиме двотретинско мнозинство

Објавено на 18.10.2018 во 16:31:13 часот | Македонија

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет