КОНФЕРЕНЦИЈА: Албанците и Европа по повод годината на Скендербег“, што се одржа денеска на Универзитетот „Мајка Тереза“ во Скопје

Објавено на 18.10.2018 во 23:11:33 часот | Македонија

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет