АНТЕ МАРКОВИЌ ГО ДЕФИНИРАЛ ГРУЕВИЗМОТ УШТЕ ПРЕД ТОЈ ДА СЕ ПОЈАВИ КАКО СИСТЕМ ВО МАКЕДОЊА!!!

Објавено на 18.10.2018 во 23:12:50 часот | Македонија

 

 

* реклами:

 

 

 

Македонија

Свет