ЗАЕВ СО ПОСЛЕДЕН АПЕЛ ДО ПРАТЕНИЦИТЕ ПРЕД УТРЕШНОТО ГЛАСАЊЕ: Пратеници, да кажеме ДА на можноста пред нас. Историјата ги памети правилните одлуки!

Објавено на 18.10.2018 во 23:23:32 часот | Македонија

 

Пратеници, да кажеме ДА на можноста пред нас.

Историјата ги памети правилните одлуки.

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет