Изминатиот викенд (13ти и 14ти Октомври) ВИВА беше генерален спонзор и организатор на спектакуларниот и несекојдневен настан, Меѓународен коњички турнир „Скопје 2018“- меморијален куп “Д-р Јосиф Наумовски“, кој се одржа на терените на хиподромот во Маџари

Објавено на 18.10.2018 во 23:33:42 часот | Спорт

VIVA
7 hrs · 

Изминатиот викенд (13ти и 14ти Октомври) ВИВА беше генерален спонзор и организатор на спектакуларниот и несекојдневен настан, Меѓународен коњички турнир „Скопје 2018“- меморијален куп “Д-р Јосиф Наумовски“, кој се одржа на терените на хиподромот во Маџари.

Ни беше чест да се дружиме со повеќе од триесет интернационални натпреварувачи и 20000 задоволни посетители кои беа сведоци на оваа спортска манифестација.

 

 

* реклами:

 

 

Спорт

Македонија