БОГ НЕ САКАШЕ ДА МУ ПОМОГНЕ: НАД 100 ГОСТУВАЊА ВО ТВ ДЕБАТИ ЗА 3 МЕСЕЦА, И ПОПОТ ПАК НЕ УСПЕА ДА ГО СРУШИ ДОГОВОРОТ!

Објавено на 20.10.2018 во 00:01:31 часот | Македонија

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет