Каков ден за Крсто од Вевчани!

Објавено на 20.10.2018 во 00:24:46 часот | Македонија

Од затвор спринт у собрание па у спринт одбил 2 милиони евра па спринт у кардиологија, па пак спринт на гласање и у фото финиш ја внесува Македонија у нато и ЕУ

 

 

* реклами:

 

 

 

Македонија

Свет