ФОТО НА ДЕНОТ: ВЛАТЧЕ УБИВА СО ПОГЛЕД!

Објавено на 20.10.2018 во 00:57:07 часот | Македонија

ФОТО: Томислав Георгиев, Ројтерс

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет