КАКОВ ЕПСКИ МОРОН: Денот кога Македонија исчекори кон НАТО и ЕУ и ја запечати својата светла иднина, за Мицко е најцрн ден во нејзината историја, каков копук, каков мамлаз, какво муле лоботомирано!

Објавено на 20.10.2018 во 01:15:13 часот | Македонија

 

 

* реклами:

 

 

 

Македонија

Свет