ЕДИ РАМА: Искрени честитки за премиерот Зоран Заев и за сите оние кои се изборија за овој историски момент. Нова врата на иднината се отвори денес за двата наши народи во Република Северна Македонија!

Објавено на 20.10.2018 во 01:17:15 часот | Македонија

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет