РАДМИЛА: Имаме двојна причина за прослава: Новите питомци од 22. класа на Воената Академија положија заклетва, а нивните постари колеги кои го завршија процесот ги промовиравме во потпоручници

Објавено на 20.10.2018 во 01:21:48 часот | Македонија

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет