ЃУБРИЊА ЗЛОБНИ: Нашата дијаспора наместо да е среќна што конечно и ние во Македонија ќе се доближиме до стандардот на живот кој го живеат они во Америка и Австралија, тие со клетви и пизма за одлуката да одиме во ЕУ и НАТО?!?!

Објавено на 20.10.2018 во 11:22:18 часот | Македонија

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет