ЗИКОВ: Мицко, ако немаш стомак за висока политика, тргни се бе дечко, иди менаџирај хидроцентрали!

Објавено на 20.10.2018 во 13:04:16 часот | Македонија

 

 

* реклами:

 

 

 

Македонија

Свет