(ВИДЕО) ОВА МОМЧЕ ТРЕБА ДА ОДИ НА ПСИХИЈАТАР: Не е веќе на платен список на режимот, а уште си лупета и меле за некакви мрачни сили и теории на заговор, се работи за инат или ментално пореметување?!?!

Објавено на 20.10.2018 во 21:01:06 часот | Македонија

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет