ОГЛАС НА ПАЗАР 3: Се продава Автобус поради заминување во странство. Автобусот жена го има возено, многу малку е користен и се наоѓа во одлична состојба. Цена по договор, во рубљи!

Објавено на 21.10.2018 во 00:49:10 часот | Македонија

Се продава Автобус поради заминување во странство. Автобусот жена го има возено, многу малку е користен и се наоѓа во одлична состојба. Цена по договор.

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет