УШТЕ ЕДЕН УСПЕХ НА ВЛАДАТА: Македонија доби позитивен извештај од #ВенецијанскатаКомисија за досегашните измени на законите во судството и препораки како да продолжи понатаму

Објавено на 21.10.2018 во 11:37:05 часот | Македонија

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет