#Млади во фокусот на #ФИТР - ова беше главната порака на Фондот за време на Скопје стартап викенд Startup Weekend Skopje кој се одржа од 19-21.10.2018 година во CEED Hub Skopje

Објавено на 22.10.2018 во 10:57:46 часот | Македонија

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет