ЕХ ВЛАТЧЕ БЕ, ЖИВОТОТ И СУДБИНАТА СИ ПОИГРАА СО ТЕБЕ, НА КОЕ НИВО ТИ ПАДНА ЧОВЕЧЕ, ДА ПОМАГАШ ПОЛИТИЧКИ ДЕБИЛ КОЈ НЕ ТИ Е ДОРАСНАТ ДО КОЛЕНА!!!

Објавено на 22.10.2018 во 15:46:43 часот | Македонија

 
 
Поддршка за претседателот , за ВМРО-ДПМНЕ и Македонија.

За Македонија и ВМРО никогаш немало лесни времиња.

Напротив, тоа е тешко бреме, но каузата е благородна, а ја носат храбрите, упорните и силните.

Заедно продолжуваме понатаму, Македонија ќе победи.

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет