(ВИДЕО) Е ВАКА СЕ САКА МАКЕДОНИЈА, НА ДЕЛО БЕ ВМРОВЧИЊА: По цели 13 години, специјалците на МВР добија нова опрема, изгледаат застрашувачки како киборзи!

Објавено на 22.10.2018 во 16:06:41 часот | Македонија

 

 

* реклами:

 

 

 

Македонија

Свет