ТРАМП ГО НАПАДНА ЏОРЏ КЛУНИ ДЕКА БИЛ ЕЛИТИСТ, ТОЈ МУ ОДГОВОРИ СО БРУТАЛНА КОЛУМНА: Јас младоста ја минав во тешка сиромаштија додека успеав со актерството, тој се што има наследи од татко му, како тоа ја сум елита а не он?!

Објавено на 28.10.2018 во 22:18:44 часот | Свет

 

 

* реклами:

 

 

Свет

Македонија