УГЛЕДНИОТ ЊУЈОРК ТАЈМС ПРОДОЛЖУВА ДА ГО РАЗГОЛУВА ТРАМП: Се богател на маката на најсиромашните Американци лажејќи ги да инвестираат во измами и превари

Објавено на 29.10.2018 во 22:58:11 часот | Свет

Линк до сторијата на Њујорк Тајмс, овде.

 

 

* реклами:

 

 

 

Свет

Македонија