(ВИДЕО) ПРИКАЗНАТА ЗА ТОА КАКО ЕДЕН ДИРЕКТОР НА БАНКА ЌЕ ЈА УНИШТЕШЕ ЦЕЛАТА БРИТАНСКА ЕКОНОМИЈА

Објавено на 29.10.2018 во 23:08:33 часот | Свет

 

 

* реклами:

 

 

Свет

Македонија