(ВИДЕО) ШЕПАРД СМИТ, СОВЕСТА НА АМЕРИКАНСКАТА СИТЕЛ, САМ СЕ БОРИ ВО ИМЕТО НА ВИСТИНАТА И РАЗУМОТ ДОДЕКА НЕГОВАТА ТЕЛЕВИЗИЈА 24/7 ГИ ЛАЖЕ АМЕРИКАНЦИТЕ ДЕКА АМЕРИКА Е ПОД ЗАКАНА ОД МЕКСИКАНЦИ, МУСЛИМАНИ, АТЕИСТИ, ПЕДЕРИ, МАСОНИ: Драги Американци, бидете спокојни, никој нема да дојде и да ве загрози, сето ова е политичка измама!

Објавено на 30.10.2018 во 00:37:55 часот | Свет

 

 

* реклами:

 

 

 

Свет

Македонија