(ВИДЕО) ЕВЕ КАЈ ЖИВЕАТ 1 МИЛИЈАРДА КИНЕЗИ: Безброј солитери во Шангај, ова е ноќна мора за секој Скопски хипстер кој се фрла под багери

Објавено на 30.10.2018 во 01:40:01 часот | Свет

 

 

* реклами:

 

 

Свет

Македонија