(ВИДЕО) ОВА Е НАЈДОБРА РЕКЛАМА ЗА ИТАЛИЈАНСКАТА ХРАНА: Гости седат во поплавен ресторан во Венеција со вода до пупак и чекаат пица и тестенини!

Објавено на 30.10.2018 во 23:21:04 часот | Свет

 

 

* реклами:

 

 

Свет

Македонија