(ВИДЕО) ИЗГЛЕДА СЕПАК СМЕ БРАЌА: Индијците потрошија пола милијарда долари за статуа висока 200 метра

Објавено на 31.10.2018 во 08:34:00 часот | Свет

 

 

* реклами:

 

 

Свет

Македонија