(ВИДЕО) ЖИВОТОТ ЗА НЕКОИ ЛУЃЕ НЕ Е ЛЕСЕН: Погледнете како работничката класа оди на работа во Индија и Кина

Објавено на 04.11.2018 во 17:49:54 часот | Свет

 

 

* реклами:

 

 

Свет

Македонија