КАКО Е МОЖНО КУЧКАРИТЕ ТОЛКУ ДА СЕ ЗАСЛЕПЕНИ ОД СВОЈАТА ЉУБОВ КОН КУЧИЊАТА ПА ЛУЃЕТО ДА ИМ СЕ РЕЧИСИ БЕЗВРЕДНИ?!

Објавено на 06.11.2018 во 09:57:30 часот | Колумни

Саше Ивановски

Новинар, основач и сопственик на Мактел.мк


 

 

* реклами:

 

 

Колумни

Македонија