НЕРЕШЕНО НА ПАРЛАМЕНТАРНИТЕ ИЗБОРИ ВО САД, ТРАМП ГО ИЗГУБИ КОНГРЕСОТ НО ПОБЕДИ ВО БИТКАТА ЗА СЕНАТОТ!

Објавено на 07.11.2018 во 14:50:19 часот | Свет

И двете страни изгубија, односно победија. Демократите го добија конгресот но републиканците го добија сенатот.

Линк до сторијата овде.

 

 

* реклами:

 

 

Свет

Македонија