(ВИДЕО) ЖЕСТОК ДУЕЛ НА ТРАМП СО РЕПОРТЕР НА ЦНН, ПРОДОЛЖУВА АНТИ АМЕРИКАНСКОТО ВЛАДЕЕЊЕ НА ТРАМП ЗА КОЕ МНОГУМИНА СЕ ЗАГРИЖЕНИ

Објавено на 07.11.2018 во 22:14:36 часот | Свет

 

 

* реклами:

 

 

Свет

Македонија