ГОЛЕМ ПОТРЕС ВО АМЕРИКА: Само еден ден по изборите за конгресот и сенатот, Трамп му даде отказ на главниот обвинител кој е во исто време и министер за правда и шеф на ФБИ и го замени со свој пион во намера да се спаси од истрагата на специјалниот обвинител Роб Мулер

Објавено на 07.11.2018 во 22:35:01 часот | Свет

 

 

* реклами:

 

 

 

Свет

Македонија