ЗАЕВ ИСПАДНА ПОГОЛЕМ ПАТРИОТ ОД СИТЕ ВМРОНИ ЗАЕДНО: По цели 60 години ја поврзува Мала Преспа со Македонија со повторно отворање на граничниот премин кај Маркова Нога!!!

Објавено на 08.11.2018 во 01:13:12 часот | Македонија

 

 

* реклами:

 

 

 

Македонија

Свет