(ВИДЕО) ХАРИ ЛОКВЕНЕЦ И ДРЖЕШЕ ЛЕКЦИИ ПО ГРАМАТИКА НА КУРТОНКАТА КОРОВЕШОВСКА НА АЛФА

Објавено на 08.11.2018 во 01:39:13 часот | Македонија

 

 

* реклами:

 

 

 

Македонија

Свет