(ВИДЕО) ХЕРОЈ, ИДОЛ НА СИТЕ НОВИНАРИ ВО СВЕТОТ: ЏИМ АКОСТА, НОВИНАР НА ЦНН КОЈ ВЧЕРА ЖЕСТОКО МУ СЕ СПРОТИСТАВИ НА НАЈМОЌНИОТ ПОЛИТИЧАР НА СВЕТОТ И ДОБИ ЗАБРАНА ЗА ВЛЕЗ ВО БЕЛАТА КУЌА!

Објавено на 08.11.2018 во 17:02:33 часот | Свет

 

 

* реклами:

 

 

Свет

Македонија