ТРАГЕДИЈА ВО АМЕРИКА, ЕКС МАРИНЕЦ УБИ 12 МЛАДИ ЛУЃЕ ВО ДИСКОТЕКА ВО КАЛИФОРНИЈА: НАЈГОЛЕМ ТЕРОР ЗА АМЕРИКА НЕ Е ИСИС НИТУ АЛ КАЕДА, ТУКУ МЕНТАЛНО ПОРЕМЕТЕНИ ВОЕНИ ВЕТЕРАНИ СО ПОСЕД НА РАЗОРНО ОГНЕНО ОРУЖЈЕ!

Објавено на 08.11.2018 во 18:05:21 часот | Свет

 

 

* реклами:

 

 

Свет

Македонија