НАЈГОЛЕМИОТ СРАМ НА БРАНКО ЦРВЕНКОВСКИ ВО НЕГОВАТА ПОЛИТИЧКА КАРИЕРА ЗА КОЈ СЕУШТЕ НИКОЈ НИШТО НЕ ГО ПРАШУВА, НО ЌЕ МОРА ЕДНАШ ДА ОДГОВОРИ ЗОШТО ГИ ЧУВАЛ БОМБИТЕ ЦЕЛИ 3-4 ГОДИНИ!

Објавено на 08.11.2018 во 20:22:19 часот | Македонија

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет