(ВИДЕО) ПА ДОБРО БЕ, СТОЈМЕНОВИ ВОДАТ ТЕЛЕВИЗИЈА ИЛИ БОРДЕЛ: Куртонката во емисија во живо го праша вице премиерот кога неговите фирми ќе почнат да даваат пари на Канал 5?!?!

Објавено на 08.11.2018 во 21:23:37 часот | Македонија

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет