(ВИДЕО) КУПЕТЕ СТАН ОД ГИГАНТОТ ВО ГРАДЕЖНИШТВОТО ВО СКОПЈЕ ПОЗНАТ ПО ГОЛЕМИОТ КВАЛИТЕТ, ДОВЕРБА И ЕДНИ ОД НАЈУБАВИТЕ СТАМБЕНИ ОБЈЕКТИ ВО СКОПЈЕ, ЗСФ КОМ

Објавено на 08.11.2018 во 22:35:51 часот | Македонија

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет