(ВИДЕО) ДЕБАТА ЗА ПРАВИЛНИКОТ ЗА ОБНОВЛИВИ ИЗВОРИ НА ЕНЕРГИЈА - АНЃУШЕВ: Се овозможуваат услови за поголемо производство на енергија од обновливи извори

Објавено на 09.11.2018 во 00:04:48 часот | Македонија

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет