ОЛИВЕР СПАСОВСКИ ВО ПОСЕТА НА ЦЕНТАРОТ ЗА ОБУКА НА ПОЛИЦАЈЦИ: Во иднина ќе внимаваме на стручноста и спремноста на идните кандидати за полицајци!

Објавено на 09.11.2018 во 11:30:52 часот | Македонија

 

 

* реклами:

 

 

 

Македонија

Свет