МИШЕЛ ОБАМА НАПИША МЕМОАРИ, ОТКРИ ЛИЧНА ТАЈНА, И ПРАТИ ПОРАКА ДО ТРАМП: Пред 20 години имав спонтан абортус, никогаш нема да му простам на Трамп што ни ја загрози безбедноста со ширењето на лагите за тоа дека Барак не е роден во Америка!

Објавено на 09.11.2018 во 17:30:46 часот | Свет

- Пред 20 години имав спонтан абортус и тоа речиси ме скрши психички, потоа со ин витро метода ги зачнав двете мои ќерки. Никогаш нема да му простам на Трамп што ширеше лаги дека Барак не е роден во САД, со тоа ја загрози нашата безбедност, цело време се плашев од атентат врз Барак...

Мишел Обама во своите мемоари кои излегоа вчера открива лични тајни од својот живот.

 

 

* реклами:

 

 

Свет

Македонија