МИЦКО СЕ ГЛУПИРА НА АЛФА: Смешно е да се коментира дека сум антизападен. Ја гледам Република Македонија како дел од НАТО и европското семјество. Само што една година работам директно против тоа, но ај да се правиме сите луди!

Објавено на 09.11.2018 во 19:10:27 часот | Македонија

Смешно е да се коментира дека сум антизападен. Ја гледам Република Македонија како дел од НАТО и европското семјество. Немам никаква дилема за иднината на граѓаните на Македонија.

 

 

* реклами:

 

 

 

Македонија

Свет