МОЌНА ФОТКА ОД ФРАНЦИЈА НА 100 ГОДИНИ ОД ЗАВРШУВАЊЕТО НА ПРВАТА СВЕТСКА ВОЈНА: ДУХОТ НА ОБЕДИНЕТА ЕВРОПА ЌЕ ПОБЕДИ!

Објавено на 10.11.2018 во 21:30:26 часот | Свет

 

 

* реклами:

 

 

Свет

Македонија