ПРЕТСЕДАТЕЛ НА ГЕРМАНИЈА ЗА ПРВ ПАТ ПОЛОЖУВА ВЕНЕЦ ПРЕД СПОМЕНИКОТ ОД ПРВАТА СВЕТСКА ВОЈНА ВО ФРАНЦИЈА!

Објавено на 11.11.2018 во 12:28:36 часот | Свет

 

 

* реклами:

 

 

Свет

Македонија