(ВИДЕО) ХАРИ ЛОКВЕНЕЦ: Колешке Затуровска, со цените кои ги предвиде предходната Влада, автопатот ќе чинеше блузу 700 милиони евра, додека Владата на Заев успеа да заштеди 95 милионии евра!

Објавено на 13.11.2018 во 00:04:49 часот | Македонија

 

 

* реклами:

 

 

 

Македонија

Свет