АЈДЕЕ, ШЕТАНИОТ ФРАЕР ОД ВЕЛГОШТИ ПОВИКА НА НАРОДНА РЕВОЛУЦИЈА ЗА ОДБРАНА НА ГРУЈО ОД ЌОРКА?!

Објавено на 13.11.2018 во 11:01:59 часот | Македонија

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет