БОМБА НА МИЛЕНКО, ЈА ОТКРИ ЦЕЛАТА ОПЕРАЦИЈА НА ИЗВЛЕКУВАЊЕ НА ГРУЈО ОД СКОПЈЕ ЗА БУДИМПЕШТА: Со помош на Стевчо Јакимовски и Иван Стоиљковиќ, избегал преку див граничен премин со Србија, од таму со помош на агенти на Вучиќ поминал низ Србија во Унгарија!

Објавено на 13.11.2018 во 17:51:02 часот | Македонија

 

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет