БОМБА НА ОЛИВЕР СПАСОВСКИ: ГРУЕВСКИ ЗАМИНАЛ ВО УНГАРИЈА БЕЗ БОРКИЦА, ДЕЦАТА И МАЈКА МУ

Објавено на 13.11.2018 во 19:04:42 часот | Македонија

- Боркица, децата и мајката на Груевски се затечени во своите домови, Груевски е заминат во Унгарија без нив.

Оливер Спасовски на Канал 5.

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет