СПОРЕД ЗАКОНОТ ЗА АЗИЛ ВО УНГАРИЈА, ГРУЕВСКИ ТРЕБА ДА ЈА ЧЕКА ОДЛУКАТА ЗА АЗИЛ ВО ПРИТВОР!

Објавено на 13.11.2018 во 19:15:00 часот | Македонија

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет