ЗЛАТКО МАРИН: По повод 13 Ноември, Денот на ослободувањето на Скопје, им оддадовме почит на хероите што загинаа во Народноослободителната војна!

Објавено на 13.11.2018 во 22:50:30 часот | Македонија

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет